Výsledky voleb čistě subjektivně

Napsal uživatel rozzlobenej muž

Demokratické pozlátko, (chcete-li kašpárek na niti) jménem volby skončilo. Mluvit ve stupidních novinářských frázích, dalo by se napsat, že "občané rozdali karty." Hovno. Výstižnější by bylo říct, že massmédiální klika a agentury pro výzkum "veřejného mínění" rozdaly karty. Zase. A tak, jak se jim to hodí - samozřejmě. 

Je to nošení dříví do lesa, ale opět se potvrdilo, jakou neskutečnou moc a vliv na lidi, voliče, ovčany i osly mají mediální mašinerie a stranické průzkumy veřejných mínění. Všechno stojí peníze - zajistit si pozornost médií i zfalšovat a nakoupit desítky a stovky "průzkumů". Stojí to hodně moc peněz a ne každý je má.

Má je ten, kdo o ně poctivě oškubal daňové poplatníky v minulých letech, když byl ještě u koryta, nebo ten, kdo prodal vlastní duši a zavázal se máfos a kmotrům, jejiž přání a tužby teď bude další čtyři roky plnit. Vždyť je to tak snadné - vytáhnu tě až nahoru, ale něco od tebe budu chtít, kámo. To je přece normální, ne? Prostě obchod...Byznys. Politika -v současném demoliberálním vidění-  je jeden z nejvýnosnějších a zároveň i nejbezpečnějších byznysů. Riziko politik postupuje pouze malé, zato případné zisky mohou být ohromné.

Kde je tedy ve volbách ta slavná demokracie? Kde je ta "vůle lidu"? Vůle lidu, nebo vůle máfos, kmotrů a lobby?

"Nedokázal si představit, aniž by se otřásl hnusem, že by se sám měl stát notorickým lhářem a dělat všechny ty odporné věci nutné k získání sympatií zdegenerované a ignorantské veřejnosti i zkaženého mediálního establishmentu, jen aby mohl zvítězit ve volbách a měl možnost pokusit se reformovat systém zevnitř."

Nicméně, volby tu jsou a pravděpodobně ještě nějakou dobu budou. Záleží kam až může politická dekadence zajít, dokud nenarazí na svůj strop. Že ten strop existuje není pochyb, bohužel nikdo neví jak je vysoko.

 

Jak by se daly tedy také interpretovat výsledky voleb 2010?

  • 42,5% voličů (výsledek ČSSD + ODS) věří tomu, že když je někdo čtyřikrát za sebou okrade, popáté to jistě už neudělá.
  • 16,7% voličů (výsledek TOP09) věří tomu, že když je někdo chronický podrazák, lhář a podvodník, stačí když se učeše a převlékne do čistých - zatím nepokálených a nepáchnoucích šatů a odteď se bude chovat jenom slušně.
  • 48,7% občanů (výsledek KSČM + % nevolících) už na politiku zcela rezignovalo. Pasivně - proto buď nevolí, nebo volí natruc KSČM, která se za dlouhá léta věčné opozice transformovala na zvláštní spolek pobíračů prebend bez cíle a programu.
  • 10,9 % voličů (výsledek VV) rádo čučelo na TV H@vna, když tam dávali na vlastní bulvy. Jsou buď zoufalí nebo stupidní. Žerou "programy" z dílny reklamních agentur a lze je utáhnout na vařenou nudli takřka kdykoli. Příště budou hlasovat pro demokratickou stranu jistot a svobody Petra Novotného.
  • 4,4% voličů (výsledek  KDU-ČSL) jsou černoprdelníci tak konzervativní, že už 100 let volí "lidovce" ani vlastně neví proč. Myšlenka přizpůsobit své politické preference vlastní realitě jim působí těžký psychosomatický průjem.
  • 4,3% voličů (výsledek Zemanovců) mají (bůhví proč) rádi Zemanův zemitý humor.
  • 3,7% voličů (výsledek Suverenity) mají náznaky zdravého rozumu. Chtějí změnu.
  • 2,4% voličů (výsledek Zelených) jsou klerikoidní drogově závislí, biomasu kálící, levicově intelektuální ekofašisté, co milují bohyni Gáiu, Marxe, Lenina a Lišku.
  • 1,1% voličů (výsledek DSSS) nesnáší cikány, feťáky, liberály a současné politiky, přitom nemá problém se socialismem a silným státem. Chtějí změnu.
  • 0,8% voličů (výsledek ČPS) nemá problém s hulením, konektivitou a stahováním. Má naopak problém s postupným omezováním svobody na internetu. Chtějí změnu.
  • 0,7% voličů (výsledek Svobodných) nemá rádo byrokraty domácí i z EU. Má problém se zadlužováním a populismem velkých stran, naopak nemá problém s Židy. Chtějí změnu.
  • 0,5% voličů (výsledek Volte Pravý blok) chce Cibulku a nechce bývalé STBácké kriminální kádry v politice. Chtějí změnu.

Suma sumárum - z přehledu je snadno patrné, kde se umístily strany, které opravdu prosazovaly a představovaly určitou větší, či menší šanci na změnu poměrů u nás. Těch poměrů na které "každý nadává" kudy chodí. Změnu chtělo - a ve volbách to vyjádřilo - celkem 6,4%  oprávněných voličů. To je cca 334 780 občanů. 335 tisíc lidí s vlastním názorem a vizí. Proti nim stojí osmimilionová armáda ovcí a vymytých mozků.  Máme mít co jsme chtěli. Někomu - třeba primátům- se stačí spálit nebo natlouct hubu jen jednou, pak se poučí a upraví své vzorce chování. Někdo si natluče hubu třeba desetkrát a pořád ještě nemá dost. Bůh ať ochraňuje tenhle národ.

Zdroj: radicalboys-brux.com