Budíček! Je čas se už probudit!

05.03.2011 12:28

A říci dost už bylo cikánského teroru! Problém nepřizpůsobivých se vládní moci začíná vymykat z rukou a města jako je Nový Bydžov a Jaroměř jsou toho živým důkazem. Kdyby se takto choval někdo jiný než příslušník nepřizpůsobivých, nebo kdyby se dokonce stalo, že bílej šikanuje cikána, tak by se hnedka spustila systémová „křížová výprava“ proti zlým extremistům a byly by toho plné zprávy i noviny. Jenže to že cikánští výrostci šikanují všechny okolo, to nikomu nevadí a policie je proti nim bezmocná, neboť cikáni jsou v tom našem kocourkově hájení a nikdo se na ně nesmí ani křivě podívat. Pokud by si to někdo dovolil je ihned označen za rasistu, xenofoba, extremistu, fašistu… Ale kdo je tu ve skutečnosti rasista, kdo pokřikuje svině Český, či m**** bílý, chová se rasisticky a napadá lidi odlišné barvy pleti? To systém nezajímá, a když už to náhodou někdo zdokumentuje tak se viníkovi dá 400 hodin veřejných prací, aby se nic neřeklo a to bez ohledu na jeho kriminální minulost. Když toto udělá někdo obráceně tak sazba začíná na třech letech a může to skončit mnohaletými tresty… To je páni demokracie a rovnocenné zacházení.

Úryvek z článku na serveru i-dnes o tom jak cikánští výrostci v Jaroměři šikanují děti:
Strach z malých násilníků je cítit i v internetových diskusích na stránkách městského úřadu. Jedna diskutérka podepsaná jako Vystrašená napsala:
"Napadání lidí se už přesunulo do Jaroměře, a dokonce se snížil věk napadených. Jak dlouho si ještě musíme nechat líbit takové chování? Jak je možné, že nemůžeme bránit své děti? Nevadí mi žádná barva kůže, jen chování některých spoluobčanů. Kam to povede? Nebudu se divit, až naše děti vezmou zákon do svých rukou a začnou se bránit samy. Proto prosím ty lidi, kteří mohou něco udělat, snižte počet problémových obyvatel v našem městě, ať je tu zase klid. Už něco dělejte."
Zdroj: 
https://zpravy.idnes.cz/vyrostci-biji-a-sikanuji-deti-v-autobusech-kolem-jaromere-pms-/krimi.asp?c=A101120_102150_hradec-zpravy_klu&#hradec

Máte už dost cikánského teroru v našich ulicích?
Nechcete už ze svých platů sponzorovat blahobyt nepřizpůsobivých?
Máte už dost jejich neustálého zvýhodňování a dvojího metru?
Nechcete živořit od výplaty k výplatě?
Nechcete se bát vyjít po setmění ven?
Dělá se Vám už z toho všeho, co se dneska může dít zle?

Pokud jste odpověděli ano, jediné řešení tohoto problému je DSSS, jediná národní opozice! Zkorumpovaní a prolhaní politici naslibují cokoliv, aby z lidí udělali ovce, které jim poslušně hodí hlas a pak se jim mohli zase čtyři roky smát.

Proto nás podpořte a to ať už vstupem, aktivismem, či jen tichou podporou ve volebních místnostech. Hlas pro DSSS je hlasem pro lepší budoucnost nás i budoucích!

Jaroslav Drtina

Předseda KO DSSS KHK