Cenzoři jsou dneska skutečně všude!

05.03.2011 12:17

Původně by mne nikdy nenapadlo, že někdy budu psát tento článek. Většina z nás jistě ví, že existuje spousta sociálních sítí, některé pod ostrým dohledem cenzorů např. x-chat, libímseti, lidé.cz apod. a pak máme i zdánlivě svobodné a bez cenzury jako byl donedávna třeba facebook.

Bohužel opak je pravdou! Když mi jedna kamarádka z Moravy sdělila, že jí smazali profil na facebooku. Dodávám, že na profilu neměla nic závadného ani protiprávního, nechtělo se mi tehdy věřit, že by i na facebooku byli cenzoři a likvidátoři profilů jako na jiných sociálních sítích a myslel jsem si, že to bude nějaké nedorozumění a to až donedávna. Nedávno totiž na facebooku proběhlo hromadné odstraňování profilů…

Jistě většina z Vás zná jména Jiří Šlégr a především Lucie Šlégrová, která stála u počátku našeho boje za rovnoprávnost a stejný metr pro všechny a to bez ohledu na barvu pleti. V dnešní době je totiž cikán více než jiný člověk. Když on nadává „ špíny Český, buzerantský“, je to v pořádku, ale chraň bůh, kdyby někdo řekl „ty špíno cigánská, nebo svině černá“!
To by se ihned rozjela systémová mašinérie proti rasismu, aby podpořila ty tak strašně utiskované chudinky, které mají vše, co potřebují, koukají na plazmové televize a pobírají ubohou podporu která je mnohem vyšší než reálná mzda, pro kterou si jezdí v superbech, vždyť oni jsou přeci více než ostatní lidé.

Ale k věci, na facebooku je spousta profilů s velmi pochybnými jmény, např. Adolf Hitler, Josif Stalin, Sadám Husajn apod. Proč toto cenzory nezajímá a zajímá je drobná dívka, která se postavila na odpor cigánskému terroru?!  Možná to bude tím, že tato dívka, její bratr a spousta dalších neprávem odstraněných lidí například předsedové MO DSSS Pardubice a Vrchlabí jsou horším nebezpečím pro demokracii než Hitler se Stalinem a ostatními světovými diktátory dohromady!

Nebo mnohem pravděpodobnější variantou jest, že tito lidé prezentujíc názory, které se nelíbí vládnoucí mafii, tak se prostě zaúkolují cenzoři, aby nepohodlnou opozici a antisystémové rebely v tichosti odstranili. Kde je pak ta jejich slavná demoracie, svoboda slova a svoboda projevu?! Toto jen jasně svědčí o tom, že dneska žijeme v totalitním státě, kde svůj názor mohou říct jen ti „správní“ a zbytek je nemilosrdně potírán ať už cenzory, kriminalizováním či těžkooděnci.
Náš nepřítel je silný avšak zapomíná na fakt, že tito lidé nejsou sami! Je nás mnohem víc a i když nás můžete srazit, my vždy povstaneme se vztyčenou hlavou!

Náš boj za svobodu, suverenitu a sociální rovnováhu v naší vlasti nekončí, naopak teprve začíná!

Tento článek je věnován lidem, kteří byli neprávem odstraněni za nepohodlné názory.
Lucie Šlégrová (místopředsedkyně DM)
Vlastimil Ptáček (předseda MO DSSS Vrchlabí)
Vladimír Jirásek (lídr DSSS pro Pardubický kraj a předseda MO DSSS Pardubice)
a spousta dalších…

Jaroslav Drtina
Předseda KR DSSS KHK