Důchodce a studenty čeká plné jízdné

21.07.2011 11:50

Slevy jako je třeba žákovské, studentské či důchodcovské jízdné ve vlacích a autobusech, jistě berete za samozřejmost a také by to samozřejmost měla být.
Pokud žák či student dojíždí do školy, kterou nemá v místě bydliště, mělo by se mu vyjít vstříc ve formě zlevněného jízdného. Stejně tak v případě seniorů, kteří celý život pracovali, pobírají ubohý důchod a ještě by měli platit plné jízdné, když jedou například k lékaři, kde došlo velmi často ke zrušení, či přesunu ordinací v malých městech, a senioři dojíždět prostě musí a to mají platit plné jízdné. Ani jedni nemohou za to, že tato země je rozkradená.
Ovšem vládnoucí skupina parazitů opět nedokáže najít peníze, protože je už není kde ukrást a tak je chce získat zrušením dotací na tyto druhy jízdného.
Ovšem na platy parazitů ve vládě, kdy každý stojí sněmovnu, tudíž daňové poplatníky měsíčně minimálně a zdůrazňuji, že minimálně 290 tisíc korun, na to se peníze najdou vždycky. Stejně jako na různé humanitárně okupační mise armády ČR v zahraničí a v neposlední řadě na policejní manévry, stovky těžkooděnců, vrtulníky a vodní děla na poklidných akcích řádně registrované politické strany, na to peníze najdou vždycky, ať už údajně jsou či ne.
Té sebrance, jenž sedí ve Strakově akademii, se to zdražuje a obírá snadno, oni nemají problém najít peníze pro své děti, které dojíždí do školy, protože si z našich daní zaplatí, aby učitel jezdil k nim. Nemají ani problém s dojížděním k lékaři protože mají luxusní auta s řidičem a opět z našich daní anebo rovnou doktor přijde k nim.
Vlády co se již jednadvacet let střídají a rozkrádají, co se dá, se opravdu chovají jako parazité, protože dokaď nemají hostitele, který je ve volbách zvolí, tak slibují, že vše bude fajn, vše se zlepší. Ovšem jakmile jsou zvoleni, tak začnou svého hostitele vysávat, všemi možnými i zdánlivě nemožnými způsoby a toto se nám opakuje každé čtyři roky a náš národ si to stále nechá líbit…
Budeme to ještě dlouho trpět, nebo se postavíme na odpor a řekneme, dost už bylo zkorumpovaných parazitů ve vládě, dost už bylo arbitráží a dost už bylo rozkrádání naší vlasti!

Jaroslav Drtina
Předseda KR DSSS KHK