Islám hrozba pro Evropu či ne?

15.06.2011 11:45

Ze začátku bychom si měly uvědomit co je Islám. Většina lidí si myslí, že islám je jen náboženství, ale to je velký omyl. Islám je nejen náboženství, ale především styl života a to ve všech jeho částech – rodina, práce, vedení státu atd. Toto staré náboženství patří mezi největší na světě a to hned na druhém místě po prvním křesťanství, následuje na 3 místě judaismus, hinduismus a budhismus.

Pro Evropana bude nejhorší jejich právo šarí’a, což je dle mého názoru zvrácený právní systém, kde především ženy mají minimální práva. Což je psáno i v koránu, ve svaté knize islámu. Například súra 4:34 „Muži zaujímají postavení nad ženami proto, že Bůh dal přednost jedněm z vás před druhými, a proto, že muži dávají z majetků svých (ženám). A ctnostné ženy jsou pokorně oddány a střeží skryté kvůli tomu, co Bůh nařídil střežit. A ty, jejichž neposlušnosti se obáváte, varujte a vykažte jim místa na spaní a bijte je! Jestliže vás jsou však poslušny, nevyhledávejte proti nim důvody! A Bůh věru je vznešený, veliký.“

Připadá vám toto normální? Mě ne a to je jen jedna z mnoha zvráceností islámu. Už teď v komunitách ve Francii, Německu či Anglii chtějí používat právo šarí’a ve svých čtvrtích. V blízkosti jejich čtvrtí musí prodávat rychlá občerstvení pokrmy, které jsou „halál“ tedy podle koránu čisté. Například zvíře při porážce musí vykrvácet, tedy zemřít na úplné vykrvácení. Tato porážka se jmenuje „dhabíha“ v Evropě je zakázána naštěstí třeba ve Švédsku a Švýcarsku.

Švýcarsko i v referendu zakázalo stavbu mešit a je tak jen jedním z mála států, který nechce nárůst islámu ve své zemi. Ale všechny by si z něj mělo vzít příklad.

 

Islám v České republice

V Čechách máme 3 mešity (Praha, Brno, Kolová u Karlových Varů). Viditelná je snaha islámské komunity o postavení dalších a to v Hradci Králové a druhé v Brně. Dále existuje ještě v ČR 9 modliteben. A například v Praze je 19 halál obchodů a restaurací. Zatím se zde chovají celkem slušně, ale je to jen tím, že je zde jen malá komunita. Ale to neznamená, že je méně nebezpečná. Třeba nedávno vyšlo najevo, že slovenští muslimové mají spojení na Al-kájdu. A v brněnské mešitě kázal duchovní, který schvaluje teroristické útoky.

To jestli bude v našem státě Islám hrozbou, či ne záleží jen na nás. Vezměme si odstrašující příklad z Francie či třeba Anglie, kde už muslimové opravdu  vystrkují růžky. Nebuďme chladní k tomuto problému.Fanatický islám je hrozba .

NECHCEME    ISLÁM,

NECHCEME    MEŠITY,

NECHCEME    ŠARÍ’A,

NECHCEME    HALÁL

 

Tomáš.K.
MO DSSS Poličsko