Ohlednutí za předvolebním shromážděním DSSS, ve Vrchlabí.

28.06.2012 23:41

Dne 23.6. 2012 pořádala MO DSSS Vrchlabí předvolební shromáždění, které se konalo na náměstí T. G. Masaryka a začátek byl stanoven na 13 hodinu.

Jako host byl pozván předseda DSSS Tomáš Vandas, který již potřetí toto malebné městečko navštívil. Pan předseda se dostavil s přesností krále a brilantním projevem zahájil toto setkání, které mělo patřit do „škatulky“ povedených.

Do krásného slunného sobotního odpoledne, však přišel mrak v podobě mládeže učňovského věku, jejich zanedbaný oděv, který nesl známky častého používání, bez údržby a 

symboly propagující hnutí antifa, tuto Havlovu mládež snadno identifikoval. Tito mladí bojovníci se vyřítili na náměstí z místního parku, kde se řádně posilnili krabicovým vínem a neidentifikovatelnými výkřiky začali toho poklidné  shromáždění narušovat. Vzhledem k tomu, že není tomu dávno, co vylezli z matčina lůna a do teď jsou přisáti k matčinu prsu, nemajíc žádného přehledu o věcech probíraných, byl to pro mne, jako bývalého pedagoga šok. Snažil jsem se o navázání komunikace, ale byl jsem nazván „dědkem“ který nic neví a nezná. Jejich nepublikovatelné slovní zvratky se opravdu nedaly poslouchat. Byl jsem znechucen a kladl si otázku, co jsme to jako společnost vychovali. Ano, vychovali jsme arogantní, agresivní a hloupé produkty současné doby, jejich projevy snesou srovnání s výkaly, a ty jak známo patří do toalety a poté dvakrát spláchnout.

Tímto bych chtěl poděkovat panu předsedovi DSSS Vandasovi, místopředsedovi DSSS panu Štěpánkovi a v neposlední řadě také předsedovi MO DSSS Vrchlabí Vlastimilu Ptáčkovi za trpělivost při tomto setkání a popřát jim mnoho úspěchu v jejich leckdy náročné práci.

Nutno dodat, že je třeba oprášit staré rčení a uvést ho do reálného života „Na hrubý pytel, hrubá záplata“.

Tajemník KO KHK DSSS Marcel Marx