Parazité v Čechách

06.06.2011 10:24

Parazit je organismus, který se přiživuje na úkor hostitele, bez kterého nemůže přežít.

Když se v dnešní době podíváme na současnou vládu, nemůžeme říct nic jiného než, že vláda je jedna velká skupina těchto organismů, kteří vysávají tuto zemi.

Kvůli německému odmítnutí jádra nám chtějí zdražit už takto předraženou elektřinu a to o 30%, jak to řekl Nečas! Jenže tento premiér, cizopasící na důvěře lidí, kteří ho volili, úplně zapomněl, že v Německu mají 5x vyšší platy než u nás, ale asi bral za příklad tu svoji parlamentní kliku s 230 tisíci měsíčně a proč vůbec zdražovat, když už několikrát bylo jasně řečeno, že ČR má elektřiny dost. Vypadá to, že chtějí Německu dodávat naši elektřinu za zvýšenou cenu a doplatí na to opět občané. Dále chtějí zrušit režijní jízdenky pro drážní zaměstnance, které nezrušil ani Hitler, ani komunisti, co je špatného na tom, že zaměstnanec dráhy má podnikové výhody! Aby to nebylo vše, zrušit chtějí i závodní stravování a kompenzace nikde, naopak zdvihnou daně z už tak ubohých příjmů na 19%, ale ani to nestačí! Ještě zvednou odvod na zdravotní pojištění na 6,5%, přitom lidé si už drtivou většinu zdravotnických služeb musí platit ze svých kapes.

Tudíž se dostaneme do situace kdy Vám na různých daních a pojištěních ze mzdy nestrhnou pětinu ale třetinu! Při reálné mzdě kolem 10 000 Kč vám z výplaty nechají necelých 7 000 Kč a vyžijte s tím, když už nyní žije, ne opravuji se, přežívá velké množství lidí od výplaty k výplatě, co pak člověk který dostává minimální mzdu, po zdanění bude pod životním minimem! Je to jako špatný vtip - daně zvýšit a platy snížit.

Hlavně! Oni si žádnou výhodu nezruší, naopak si platy zvýší. Tudíž se nedají označit jinak než cizopasníci, neboli parazité, kteří tuto zemi rozkradli, vytunelovali a nyní jim nezbývá nic jiného než cizopasit na už tak dost okradeném národu!

Vůbec se nedivím lidem, kteří v této zlé době volí radši práci na černo, protože nechtějí sponzorovat tyto odporné škůdce, kteří se národu každý den vysmívají z televizních obrazovek a jasně vzkazují, že na ně nikdo nemůže a že oni mohou cokoliv a nikdy se jim nic nestane. Proč tedy platit zdravotní pojištění, když si to člověk nakonec stejně zaplatí sám, na co platit sociální, když pokud ztratíte práci, tak vám stejně za chvíli řeknou, chcípni a vysmějí se vám! Proč platit daň z příjmu, když to jde jen do žaludků, těchto nenasytných politických parazitů, kteří umí jen škodit, krást, tunelovat a cizopasit.

Co si nechají ještě lidé líbit?  Jak dlouho budou jen tupými ovcemi, které jdou dobrovolně na porážku, aby se tito parazité ve vládě a v parlamentu měli dobře. Kdy už se lidé rozhodnou povolat deratizátora jménem Dělnická strana sociální spravedlnosti, který tyto odporné parazitické škůdce jednoduše a důkladně deratizuje, donutí je zodpovídat se ze zločinů proti naší vlasti?
Doufejme, že probuzení je blízko…

Jaroslav Drtina
Předseda KO DSSS KHK