Parazité ze Strakovy akademie opět útočí na důchodce

04.10.2011 07:30

 

Skupině pochybných individuí, jež sedí ve Strakově akademii za statisícové platy, už zřejmě nestačí hromada zločinných reforem, které doposud připravila a podle klasického chování našich politiků - kdo má hodně, ten chce ještě více a nikdy nebude mít dost – připravuje další ožebračování občanů.

Po plánovaném zavedení jakýchsi kreditek, díky kterým budou důchodci sponzorovat banky, a rušení důchodcovského jízdného, které je zavedeno odnepaměti, se opět stávají terčem senioři a tentokrát opravdu nechutným způsobem.

Dle návrhu poslední vládní reformy se jim bude sahat na důchody, a jak jinak, než směrem dolů, tedy alespoň těm, jenž mají běžné platy. Lidé, kteří dostávají 14 tisíc korun hrubého, což je dnes lepší průměr dělnického platu, budou mít důchod snížen zhruba o stovku. Je to tedy přesně naopak, než jak by to mělo být.

Místo aby se v dnešní době ubralo spíše těm, kteří mají nadstandardní příjem a snížení jim tolik neublíží, vezme se to těm, co vydělávají méně a díky současným směšným důchodům jsou prakticky na hranici bídy! Ovšem ti, kdož mají více, ti si polepší až o čtyři tisíce korun

Co je to tedy za sociální spravedlnost? To má být odměna nebo spíše trest pro lidi, kteří se živí rukama a po životě plném těžké práce již nemohou dál pracovat? Díky takovým nesmyslným vládním návrhům se jen zvyšují sociální propast a bída, ve které mnozí dnešní důchodci přežívají.

Jediná možnost, jak toto zlo, jenž se tu v dnešní době šíří, zastavit, je Dělnická strana sociální spravedlnosti a poslední výsledky DSSS jsou jasným signálem, že se lidé pomalu probírají z politické rezignace a naší vlasti začíná svítat na lepší časy.

Jaroslav Drtina