Po Jihočeském kraji padaly hlavy i v Královéhradeckém kraji

04.09.2011 10:20

 

Krajská rada Královéhradeckého kraje (KR KHK) se na svém mimořádném zasedání 2. 9. 2011 jednoznačně shodla v následujících bodech.

V prvním bodě jednání vyjádřila KR KHK naprostou podporu předsedovi Jihočeské KR panu Vlastimilu Vachovi v jeho nekompromisním postupu vůči členům, kteří nerespektují stanovy strany a jejich chování je neslučitelné s členstvím v DSSS.

Členy, kteří nerespektují základní stranická pravidla a stanovy pro ně jsou pouze cár papíru, ve straně rozhodně nepotřebujeme a je zapotřebí vůči nim postupovat nekompromisně.

Ve druhém bodě jednání KR KHK s okamžitou platností odvolala pana Miroslava Fialu z funkce předsedy MO Dvůr Králové nad Labem. Dále byl podán návrh na jeho vyloučení ze strany, který byl předán výkonnému výboru DSSS v souladu s bodem stanov Hlava II, bod 3 B.

Je nepřípustné, když se podařilo stranu vybudovat do dnešní podoby a strana je na vzestupu, aby ji neustále někdo poškozoval svým chováním.

V závěrečném bodě byla rozpuštěna nefunkční místní organizace v Hradci Králové.

Její emailová schránka je přeplněná, což nasvědčuje dlouhodobému nevybírání schránky a nefungující, papírové MO rozhodně strana nepotřebuje, toto rozpuštění však nebrání, možnosti založit v Hradci Králové novou a především fungující MO.

Krajská rada Královéhradeckého kraje