Proběhla V. krajská konference Královéhradeckého kraje

19.12.2011 09:44

 

V neděli dne 18. 12. 2011 ve Vrchlabské restauraci družba od 13:30 uskutečnila V. krajská konference Královéhradeckého kraje.

Na konferenci se přijeli podívat i zástupci MO Brandýs nad Labem a MO Poděbrady. Za MO Poděbrady byl naší organizaci darován krásný vánoční dárek, za který tímto děkujeme.

Konference začala debatou o místech, kde se uskuteční mítinky ke krajským volbám a předsedou Vandasem, místa na kterých se delegáti shodli, byla předsedovi navrhnuta. Časový harmonogram bude ještě dolaďován, ale máme již hrubou představu.


V dalším bodě bylo hlasováno o krajské zástavě po vzoru Jižních Čech a Prahy, bylo vzato v úvahu hlasování z krajského webu a o dvou nejlépe hodnocených návrzích se hlasovalo. Jednomyslně byl přijat návrh číslo dvě, viz obr. a tento návrh se i velmi líbil zástupci z Poděbrad. Nová zástava bude zhotovena během vánočních svátků a bude se objevovat na mítincích a akcích s účastí naší organizace.

Ve volné diskusi se debatovalo o dnešním fenoménu facebook a především jeho záporech které si mnozí lidé neuvědomují a dávají tam nevhodné věci. Dále pak o množících se útocích na členy, příznivce a funkcionáře DSSS na této síti, které naše krajská organizace jednoznačně odsuzuje a vydává k tomu stanovisko.

„V boji proti zahnívajícímu systému a vládnoucím parazitům se musíme sjednotit a společně jít proti proudu a ne se zabývat malichernými hádkami a žabomyšími válkami na sociálních sítích jako malé děti. Tyto spory a facebookové úlety nás jen zbytečně tříští a jsou vodou na mlýn našim odpůrcům, kteří se nám pak mohou jen smát.“

V 16:00 byla konference ukončena, účastníci se rozloučili a rozjeli se do svých domovů.

KO DSSS KHK