Prohlášení předsedy KR DSSS KHK k zadržení ve Svitavách

25.07.2011 22:17

https://www.dsss.cz/userFiles/p1.jpgDne 23. 7. 2011 jsem byl ve Svitavách zadržen a převezen na krajské ředitelství PČR Pardubického kraje, mimochodem policejní auto bylo vybaveno přinejmenším nadstandartními koženými sedačkami, za které by se nemusel stydět ani automobil BMW či mercedes. Následně jsem byl obžalován z § 403 Založení, podpora a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka a porušení vyhlášky města o prodeji. Tím, že jsem na náměstí ve Svitavách prodával produkty Dělnického butiku, které mi byly zabaveny.

Co se vyhlášky týká, tak tam se nejednalo o klasický prodej, nýbrž o výběr příspěvků, protože Butik je na příspěvky, které jsou na provoz krajského webu, tisk krajských novin a propagaci strany v rámci kraje. Tudíž k porušení vyhlášky ani dojít nemohlo.

Co se týká §403 tak tam se stávám sedmým obžalovaným v systémem vykonstruovaných procesech, na kterých profituje pseudoznalec Michal Mazel (TOP09). Toto individuum jistě jako vždy shledá na ozubeném kolečku s písmeny D a S něco závadného a to i přes to, že NSS jasně uvedl „stranu je možné po výmazu z rejstříku znova zaregistrovat“ a hlavně, že strana se rozpouští, nikoli zakazuje, tudíž ani symboly nemůžou být zakázány a mohou být v budoucnu znova použity.

Na závěr se musím omluvit všem, kteří přispívají formou Dělnického butiku na naši stranu v Hradeckém kraji, protože většina produktů, které jsou ihned k dispozici ve výrobní hodnotě cca 3000Kč byla zabavena a na nové objednání nejsou peníze a hned tak nebudou. Jednalo se především o dámská i pánská trička a velké množství odznaků. Výroba vlajek DSSS zůstává nepozměněna, zbytek věcí je buďto výrazně omezen nebo už vůbec není.

Dneska si možná vládnoucí parazité myslí, že mohou cokoliv a, že tu budou navždy, ale přijde den, kdy jim všechny tyhle sviňárny spočítáme i s úroky!

Jaroslav Drtina
Předseda KR DSSS KHK