Vrchlabské pálení revolučního ohně

05.09.2011 15:02

O víkendu 2. až 4. září se v Lánově u Vrchlabí uskutečnila akce „Rozloučení s létem aneb pálení revolučního ohně s přáteli DSSS“.

Akce toho nabídla více než dost, v pátek odpoledne se začali do rekreačního areálu Oáza sjíždět hosté z Východních Čech, Brna, Znojma, Liberce a dorazila i Dělnická mládež z Poličky. Před začátkem akce proběhla mimořádná porada Královéhradecké KR, více ZDE, po jejím skončení předseda KR KHK pan Jaroslav Drtina akci oficiálně zahájil a předseda MO DSSS pan Vlastimil Ptáček provedl seznámení s programem. Po té následovala večeře a zbytek večera byl vyplněn, přátelským posezením.

V sobotu po snídani následoval mítink na Vrchlabském náměstí, který přijel svojí účastí podpořit i předseda DSSS pan Tomáš Vandas, report z mítinku naleznete ZDE. Po mítinku následoval odjezd zpět do Lánova, kde proběhla beseda s 

předsedou, čilá debata o DSSS a nakonec společné focení.

Jelikož počasí přálo, tak odpoledne následovala plánovaná vlajková výprava do Krkonoš, po příjezdu na Špindlerovu boudu se vyrazilo směr Sněžka po cestě Česko – Polského přátelství, na Sněžku se to z časových důvodů nestihlo, ale i tak se výprava dostala do nadmořské výšky skoro 1500 metrů a prozatím je to nejvýše mířící vlajková výprava, pro zúčastněné, kteří vydrželi, až na konec nabídla výprava nezapomenutelnou podívanou.

K večeru se již všichni vrátili do Lánova, kde následovalo osvěžení v podobě koupele v bazénu a grilování.

I přes podraz od skupiny Ortel, večer proběhl ve velmi pěkné, přátelské atmosféře a zábava trvala dlouho do noci. V neděli se účastníci rozloučili a rozjeli do svých domovů.

Fotogalerii naleznete ZDE pod názvem Vrchlabí.

Všem tímto děkujeme za účast a za příjemně prožitý víkend.

MO DSSS Vrchlabí