Vyjádření KO DSSS pardubického kraje k problematice coffee shopu.

05.03.2011 12:32

Krajská organizace DSSS  vyjadřuje plnou podporu všem krokům pardubického magistrátu ve snaze vypudit z města obchod prodávající omamné látky pod názvem coffee shop. Zároveň konstatujeme, že po dlouhých měsících nečinnosti se konečně probudili i naši zákonodárci a chtějí tyto drogy zapsat jako zakázané. Ovšem než zákon vejde v platnost, uplyne ještě nějaký čas. Pokud se během tohoto období nic nestane a prodejce drog bude dál nerušeně provozovat své špinavé kšefty, jsme připraveni mu zbývající čas znepříjemnit my, DSSS. 

Jak je vůbec možné, že se v naší zemi můžou legálně prodávat drogy? Proč již dávno nejsou přijaty zákony, umožňující uzavření těchto „prodejen“? Čekají snad poslanci, až někdo zemře na předávkování? Možná, že by jejich práci urychlilo, kdyby se na produktech těchto obchodů staly závislé jejich děti. Tento byznys se zdravím naší mládeže je třeba vytlačit tam, kam patří. Do temných uliček a špinavých zákoutí.

Proto krajská organizace prohlašuje, že ve spolupráci s MO Pardubice, tento problém nepustíme ze zřetele a pokud se kroky radnice ukáží jako bezzubé, budeme se touto kauzou zabývat i my. Využijeme všech legálních prostředků, abychom na tento problém upozornili a znesnadnili dealerům jejich činnost. Nepřestaneme dokud se prodejce nevrátí, odkud přivandroval.

KO DSSS PCE